Головна  →  Новини  →  24 вересня 2013

Зустріч з науковцями інституту філософії НАН України на тему: «Світові релігії і їх характеристики»

Зустріч з науковцями інституту філософії НАН України на тему: «Світові релігії і їх характеристики»

Зустріч громадськості Солом’янського району з науковцями інституту філософії НАН України

23 вересня 2013року у приміщенні громадської організації Солом’янського товариства інвалідів «Надія» (вул. Михайла Донця, 17/46) відбулась зустріч представників громадської організації з доктором філософських наук, професором, завідувачем відділу історії релігії та практичного релігієзнавства Інституту філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України Людмилою Филипович на тему: «Світові релігії і їх характеристики».

У ході зустрічі Людмила Филипович окреслила шляхи формування та сучасний стан поширення 3-х світових релігій: християнства, ісламу, буддизму та їх різноманітних напрямків та течій.

У зустрічі також взяли участь заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Андріян Рев’юк та начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Оксана Лавріненко. Під час дискусії Оксана Лавріненко розповіла присутнім про релігійні громади та православні храми, які діють у Солом’янському районі столиці. А наприкінці зустрічі заступник голови райдержадміністрації Андріян Рев’юк привітав усіх присутніх з наступаючим Міжнародним днем людей похилого віку, який відзначається в Україні 1-го жовтня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена