Головна  →  Новини  →  11 серпня 2023

Привітання активної молоді Соломʼянського району

Привітання активної молоді Соломʼянського району

Саме молодь - учні, студенти, молоді працівники, підприємці, науковці, сьогодні визначають шляхи розвитку України від Революції гідності, захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя.
В умовах війни молодь не лише постійно навчається та розвивається, ще й усіляко допомагає захищати незалежність та суверенітет нашої держави. Це відважні захисники і захисниці, волонтери, лікарі, освітяни та науковці, які щодня наближають Україну до перемоги.

Протягом 2023 року за поданням Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації кандидатури кращих представників молоді району були подані на:
- премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування – 5 осіб;
- премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України – 1 особа;
- премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва – 7 осіб;
- подяку Київського міського голови з нагоди відзначення Дня молоді – 1 особа.

За високі здобутки у творчій, науковій, оборонній та волонтерській діяльність під час війни в Україні, активну участь у громадському житті району та з нагоди Дня молоді 20 представників молоді району було відзначено грамотами голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та цінними подарунками.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена