Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2023

Сьогодні вітаємо одразу двох соломʼянців із 100-літтям

Сьогодні вітаємо одразу двох соломʼянців із 100-літтям

Складаємо шану мудрості і силі духу, з якими наші ювіляри пережили всі випробування. Зичимо міцного здоров'я та Божого благословення. Бажаємо зустріти ще не один ювілей у доброму настрої поруч із дорогими і близькими людьми

Васильєва Емма Василівна народилась 16.10.1923 року в м. Слов’янськ, Донецької області. Учасник бойових дій Другої світової війни. Брала активну участь у визволенні своєї Батьківщини, виконувала обов’язки зв’язкової в авіації. Після закінчення війни вийшла заміж за військового, народила двох синів. Через специфіку роботи чоловіка та постійні зміни гарнізону, Емма Василівна не мала змоги влаштуватися на постійну роботу. Тому присвятила своє життя вихованню дітей.
Має бойові нагороди за визволення Батьківщини.

Кічігін Анатолій Пилипович народився 15.10.1923 року в м. Курськ. Учасник бойових дій, особа з інвалідністю І групи внаслідок Другої світової війни. З жовтня 1941 до квітня 1944 року брав участь у боях за визволення Батьківщини у складі військ Центрального фронту, Північнокавказького фронту на посаді командира відділення розвідки, двічі отримував поранення.
У 1954 року захистив кандидатську дисертацію, у 1968 року– докторську.
Анатолій Пилипович протягом життя займався науковою і викладацькою діяльністю, є доктором технічних наук, членом-кореспондентом Інженерної академії. Опублікував 456 наукових робіт, 21 монографію, має 154 авторські свідоцтва на винаходи. Загальний стаж роботи Анатолія Пилиповича складає 82 роки, з яких 15 присвятив роботі в Громадській організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій Солом’янського району м. Києва.
Має бойові і трудові нагороди (ордени: «Богдана Хмельницького» ІІ ступеня, «Червоної зірки», «Вітчизняної війни», «Знак пошани», «Шахтарська слава», медаль «Ветеран праці», знак «Відмінник освіти», «Заслужений викладач вузу»).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена