Головна  →  Новини  →  9 листопада 2023

Вітаємо з Днем працівника культури та майстрів народного мистецтва

Вітаємо з Днем працівника культури та майстрів народного мистецтва

Солом’янський район багатий на різнопрофільні заклади культури різного спрямування та підпорядкування - це мистецькі школи, клубні заклади, бібліотеки, Центри та Палаци культури та понад 20 аматорських колективів, з якими багато років триває спільна творча співпраця - проводяться спільні культурно-масові заходи, огляди та конкурси.

Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі формування національної свідомості.

Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Сьогодні ми вітаємо всіх працівників культури, з особливими почуттями - вітаємо тих, хто з перших днів вторгнення ворога зайняв найактивнішу громадянську позицію - тих, хто за покликом власної душі пішов на фронт захищати свою країну, долучився до волонтерської допомоги, збирає найпотрібніші речі на фронт, організовує культурне дозвілля для дітей-переселенців та їх батьків, проводить благодійні концерти та майстер-класи. Низький вам уклін і шана!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена