Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

Новини міста: У столичних дитсадках впроваджуватимуть інноваційні технології

Новини міста: У столичних дитсадках впроваджуватимуть інноваційні технології

У столичних дитсадках впроваджуватимуть інноваційні, здоров’язбережувальні та інформаційно-комунікативні технології

Питання формування дитячого контингенту з використанням системи електронної реєстрації, використання інформаційно-комунікативних технологій у навчальному процесі, а також організація медичного обслуговування та використання здоров’язбережувальних технологій в дошкільних навчальних закладах столиці, експериментальна та інноваційна діяльність, форми роботи з батьками, кадрове забезпечення навчально-виховного процесу. Це неповний перелік питань, про які говорили освітяни під час круглого столу з теми «Перспективи розвитку дошкільної освіти міста Києва» за підсумками загальноміського заходу «Педагогічна хвиля в дошкіллі».

Особливу увагу педагогів дошкільних навчальних закладів, управлінців та представників Асоціації керівників дошкільних навчальних закладів привернуло питання введення електронної системи організації харчування дітей в ДНЗ, яка передбачає додаткове забезпечення усіх дошкільних закладів комп’ютерною технікою нового покоління та введення додаткової штатної одиниці (наприклад, інспектора з харчування). Крім того, система забезпечить якісне ведення документації з організації харчування дітей в електронному вигляді та ведення ділової документації відповідно до нової примірної інструкції з діловодства.

Також на засіданні круглого столу підвели підсумки загальноміського заходу «Педагогічна хвиля в дошкіллі Києва». Так, з метою забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів усі завідувачі дитячих садочків відвідали навчальні заклади своїх колег з інших районів міста. Тематикою загальноміського обміну досвіду вихователів столиці передусім була експериментальна та інноваційна діяльність, форми роботи з батьками, кадрове забезпечення навчально-виховного процесу.

Наприкінці заходу директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оксана Добровольська привітала усіх дошкільників з майбутнім святом – Всеукраїнським днем дошкільника та побажала наснаги та здоров’я людям, які кожного дня віддають своє серце дітям.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена