Головна  →  Новини  →  27 вересня 2013

Організація роботи з питань безпеки району

Організація роботи з питань безпеки району

26 вересня 2013 року в приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося засідання колегії райдержадміністрації з питання «Про стан цивільного захисту населення та спільних дій органів управління і сил цивільного захисту по територіальному принципу в Солом’янському районі міста Києва» під керівництвом голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Максима Луцького.

На колегії були розглянуті питання стосовно стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки Солом’янської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Києва, проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей, виконанням плану комплектування Інституту державного управління у сфері цивільного захисту та плану комплектування Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва.

В засіданні колегії взяли участь понад 70 осіб підприємств, установ та організацій Солом’янського району (керівники, начальники штабів цивільного захисту). Також були запрошені: Дядюша Р. Ю. - начальник Солом’янського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві,  Симонов Ю.Г. – заступник начальника навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва, Савчук В.В. – заступник начальника відділу організаційно-технічного та інформаційного забезпечення роботи Постійної комісії з питань ТЕБ та НС виконавчого органу Київської міської ради (КМДА). (фотоматеріали надаються)

Питання, винесені на колегію були розглянуті у повному обсязі, напрацьований під час засідання проект доручень узгоджено з відповідними службами та затверджено головою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максимом Луцьким.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена