Головна  →  Новини  →  29 вересня 2013

Громадська приймальня просто неба

Громадська приймальня просто неба

З головою Солом’янського району жителі вулиць Гарматної, Машинобудівної та Металістів, зустрілися просто у дворі. Зустріч була присвячена нагальним питанням мешканців мікрорайону.

Серед особливо дошкульних проблем люди відзначили відсутність гарячої води, нестерпний гуркіт машин, які без дозволу їздять під їхніми будинками та у дворах.

Максим Луцький пообіцяв, що встановить знак заборони руху по провулку Металістів, аби діти могли спокійно та безпечно ходити цією вулицею до школи. Мешканці підказали, що непогано було би запросити сюди працівника ДАІ, на деякий час, аби пояснив несумлінним водіям, що порушувати правила заборонено.

Щодо гарячої води, її наявність очільник району пообіцяв забезпечити до кінця наступного тижня. Присутній на зустрічі директор КП «Дирекція» Сергій Бовсуновський зауважив, що це питання вже адресовано до «Київенерго», і влада докладе всіх зусиль для його вирішення.

Місцеві жителі зазначили, що питань справді чимало, але всі вони мають вирішуватися поступово.

«Ми розуміємо, Максиме Георгійовичу, що все зараз і сьогодні Ви не вирішите. І проблем у нас чимало, але вони різні, багато дрібних. Та для нас зараз головне, аби великі проблеми вирішилися, щоб у квартирах була нарешті тепла вода», - звернулася до очільника району місцева мешканка Тетяна.

Серед таких проблем – і нашестя безпритульних собак, які захопили дитячий майданчик та поводяться вкрай агресивно.

Голова району записав всі скарги та пообіцяв їх вирішити якомога швидше, аби мешканці відчули, що їх не кинули напризволяще, а про них справді дбають, і цікавляться їхнім життям.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена